Ett händelserikt konsert-år i Stockholm

Home / Okategoriserade / Ett händelserikt konsert-år i Stockholm

Med tanke på att Stockholm är vår huvudstad och inhyser en betydande del av vår befolkning, är det kanske inte konstigt att det ständigt är pågående evenemang och konserter i Stockholm. Detta år tycker vi däremot att det har ägt rum (och kommer äga rum) en mängd spännande evenemang, vilka vi hade tänkt prata mer om nedan.

Evenemang i backspegeln

Som tidigare nämnts har det redan hunnit äga rum en mängd spännande evenemang i vår huvudstad. Exempelvis har flertalet konserter spelats på nöjesparken Gröna Lund, bl.a. med Benjamin Ingrosso och Wiz Khalifa. Även den legendariska house-duon Swedish Mafia har hunnits återförenats och genomföra hela 3 (!) framträdanden på Tele 2 Arena.

Som om detta inte vore nog har även det energiska bandet Isaac & The Soulcompany gjort flera konserter i Stockholm. Lika ösiga Mumford & Sons gjorde bara för några dagar sedan en slutsåld spelning på Globen. Även The Tallest Man On Earth har gjort sin första spelning på flera år.

Kommande evenemang

Med så många bra evenemang i ryggen är det svårt att tänka sig hur detta kan toppas, men tro oss – det kommer det. Sommaren står runt hörnet och nu kan vi ladda upp till följande konserter och tillställningar:

– 4Ever rock Festival 2019, Gila Villan

– Smashing Pumpkins, Restaurang Hasselbacken

– J Balvin, Gröna Lund

– Nick Cave, Cirkus

– Suzzie Tapper, Zinkendamms IP

– Phil Collins, Globen

– Lenny Kravitz, Gröna Lund

– Bon Jovi, Tele 2 Arena

– Bob Dylan, Globen

– Lollapalooza Festival, Gärdet

– Summerburst, Stockholm Stadion

– John Mayer, Globen

…För att bara nämna några.

Ja, som du märker har 2019 redan varit ett riktigt bra konsert-år för Stockholm, vilket det också kommer fortsätta att vara. Ska du gå på några tillställningar under de kommande månaderna eller har du redan varit på någon? Berätta gärna för oss i kommentarerna nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =