Gå en rolig sommarkurs

Home / Kurser / Gå en rolig sommarkurs

För de flesta är sommaren och sommarsemestern tiden då man hinner slappna av och samla energi inför den mörka säsongen igen. Kanske passar man på att resa någonstans och besöka vänner man annars inte hinner se. Sommaren är också perfekt för att lära sig något nytt. Så varför inte gå en rolig sommarkurs. Här kommer några av de roligaste kurserna vi hittade, 2017.

Gå en keramikkurs.

Runt om i landet organiseras en mängd keramikkurser och principiellt tycker jag att keramik är något som alla borde prova på någon gång under livet. Det är meditativt, svårt, och extremt tillfredställande när man till sist har fått till den där vasen, muggen eller tallriken. Try it!

Hundkurs – för dig och din vovve

Runt om i landet finns det också kurser för dig och din hund. På några ställen kan du även sätta ihop ditt eget kursprogram. Kanske vill du öva agility, gå en valpkurs, testa den nya hundsporten nose work eller vanlig lydnad. Tid finns också för lek och bad. En perfekt present till dig och din hund som kommer att stärka er relation.

Sommarläger för barn

I Stockholm kommer ett multisportläger att anordnas senare i sommar. Där kan barn få testa på 12 olika sporter under lägerveckan, bland annat basket, parkour, fotboll, friidrott, gymnastik, innebandy, tennis, speedminton. Vilka sporter det blir beror delvis på barnets ålder och intresse. Det är inte första gången som lägret går av stapeln och det brukar vara väldigt populärt.

Sommarkurs i improvisationsteater

Roligt och utmanade för vuxna. Improvisationsteater är lek för vuxna, samtidigt som man lär sig väldigt mycket om sig själv och andra. Förbannat roligt är det också. I sommar anordnas ett antal läger, bland annat i Stockholm och på Gotland. Där går man igenom improvisationsteaterns grunder och kurserna är för nybörjare. Många brukar också gå dem för att bli mer bekväma med att tala och stå inför folk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =